Aiga / Tala Fou / Fa'aoga mataupu o fa'avevela mea fa'apipi'i i fale fa'apalapala

Fa'aoga mataupu o fa'avevela mea fa'apipi'i i fale fa'apalapala

I le avea ai o se elemene fa'avevela lelei, o le fa'avevela mea fa'apipi'i na fa'aaogaina lautele i le fale fa'apipi'i i tausaga talu ai nei. O lona tulaʻi mai e le gata ina aumaia ai le faigofie i le gaosiga ma le fausiaina o paʻu, ae faʻaleleia atili ai le lelei o galuega ma le lelei o oloa. O lo'o taua i lalo nisi o fa'aoga fa'aoga o mea fa'avevela i totonu o pisinisi fa'alavalava.

 

 Tulaga fa'aoga o mea fa'avevela ile fale fa'alavalava

 

1. Fa'agogo vave i luga o laina gaosi vali

 

I le tele o laina fa'alavalava gaosiga, o auala fa'avevela fa'aleaganu'u e masani ona faigata ona fa'amalieina mana'oga o le gaosiga ona e mana'omia ona fa'agogo ma fa'amālōlō i le vevela fa'apitoa. I lenei tulaga, na faʻafeiloaʻi e le kamupani gaosi mea faʻapipiʻi faʻamafanafana ma faʻapipiʻi i vaega autu o le laina gaosiga faʻapipiʻi. E ala i le faʻavevelaina aʻafiaga o le faʻavevela faʻapipiʻi, e mafai ona vave oʻo atu le vali i le vevela manaʻomia i le taimi o le faʻagasologa o le fesiitaiga, ma maua ai faʻamago lelei ma tutusa aʻafiaga. O lenei mea e le gata ina faʻaleleia ai le gaosiga o le gaosiga, ae faʻamautinoa ai foi le mautu lelei o le vali.

 

2. Fa'atonu lelei le vevela o fa'alava fa'apitoa

 

I totonu o pisinisi fa'alavalava, o nisi fa'alava fa'apitoa e mana'omia ni vevela fa'apitoa e fa'atino lelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, o nisi o paʻu o loʻo galue ma faʻafefe vevela e matuaʻi manaʻomia le vevela. Ina ia faʻamautinoa e mafai e nei paʻu ona ausia le sili ona lelei i le taimi o le fausiaina, na faʻaaogaina e le au faufale le tekonolosi faʻamafanafana. Faʻavae i luga o uiga o le vali, latou te filifilia le ituaiga talafeagai ma le faʻapipiʻiina o le faʻamafanafana. E ala i le faʻatonutonu saʻo o le vevela vevela o le faʻavevela faʻapipiʻi, o le vali e tumau pea le vevela i le taimi o le fausiaina, ma faʻamautinoa ai o loʻo faʻatinoina atoatoa le faʻatinoga o le vali.

 

3. Fa'amautinoaga o le vevela mo le fauina o le ufiufi i fafo

 

I le faagasologa o le fauina o le faufale i fafo, o suiga i le vevela o le siosiomaga e masani ona a'afia ai le faatinoga o le ufiufi. Ina ia foia lenei faʻafitauli, na faʻaaogaina e le au faufale ni mea faʻamafanafana e tuʻuina atu ai le faʻamautinoaga tumau o le vevela mo le fausiaina o le ufiufi. Latou te faʻapipiʻi le mea faʻavevela i luga o le pakete vali poʻo le paipa tuʻuina atu o vali, ma e ala i le faʻavevelaina o le faʻamafanafanaga, e masani ona tausia le vali i se vevela talafeagai i le taimi o le fausiaina. O lenei mea e le gata ina faʻaleleia ai le fausiaina o le faʻaogaina o le ufiufi, ae faʻaitiitia ai foi le aʻafiaga o mea tau le siosiomaga i luga o le lelei o le ufiufi.

 

E mafai ona iloa mai mataupu o loʻo taʻua i luga o le faʻaogaina o le faʻavevela faʻapipiʻi i totonu o le fale faʻapipiʻi e lautele ma aoga. E le gata e mafai ona faʻaleleia le gaosiga o le gaosiga ma le tulaga lelei o le faʻamautu o paʻu, ae faʻapea foʻi ona tuʻuina atu le pulea lelei o le vevela mo le fausiaina o paʻu faʻapitoa. Faʻatasi ai ma le faʻaauau pea o le alualu i luma o tekinolosi ma le faʻaauau pea o le faʻalauteleina o le maketi, e talitonuina o le faʻaogaina o le faʻavevela faʻapipiʻi i totonu o le fale faʻapipiʻi o le a sili atu ma sili atu ona lautele, faʻapipiʻiina le malosi fou i le atinaʻeina o le fale faʻapipiʻi.

0.149997s